Liity verkostomme!

Tietosuojakäytännön

Voimassa 1. elokuuta 2022

Tämän verkkosivuston (iHorror.com) omistajana ymmärrämme, että yksityisyytesi on erittäin tärkeää. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, mitä tietoja keräämme sinulta Sivuston kautta ja kuinka käytämme ja luovutamme tällaisia ​​tietoja.

Evästeiden käyttömme

Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (kirjain- ja numerosarjan), jonka verkkopalvelin lähettää verkkoselaimelle ja jonka selain tallentaa. Tunniste lähetetään sitten takaisin palvelimelle aina, kun selain pyytää sivua palvelimelta. Evästeet voivat olla joko "pysyviä" tai "istunto"evästeitä: verkkoselain tallentaa pysyvän evästeen, ja se on voimassa asetettuun vanhenemispäivään asti, ellei käyttäjä poista sitä ennen viimeistä voimassaolopäivää; istuntoeväste sen sijaan vanhenee käyttäjän istunnon lopussa, kun verkkoselain suljetaan. Evästeet eivät yleensä sisällä tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän henkilökohtaisesti, mutta sinusta tallentamamme henkilötiedot voidaan linkittää evästeisiin tallennettuihin ja niistä saatuihin tietoihin.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin: 

(a) [todennus – käytämme evästeitä tunnistaaksemme sinut, kun vierailet verkkosivustollamme ja kun selaat verkkosivustollamme];

(b) [tila – käytämme evästeitä [auttaaksemme meitä määrittämään, oletko kirjautunut verkkosivustollemme];

(c) [personointi – käytämme evästeitä [tallentaaksemme tietoja mieltymyksistäsi ja mukauttaaksemme verkkosivustoa puolestasi];

(d) [turvallisuus – käytämme evästeitä [osana turvatoimenpiteitä, joita käytetään käyttäjätilien suojaamiseen, mukaan lukien kirjautumistietojen vilpillisen käytön estämiseen sekä verkkosivustomme ja palveluidemme suojaamiseen yleisesti];

(e) [mainonta – käytämme evästeitä [auttaaksemme meitä näyttämään sinulle merkityksellisiä mainoksia]; ja

(f) [analyysi – käytämme evästeitä [auttaakseen meitä analysoimaan verkkosivustomme ja palveluidemme käyttöä ja suorituskykyä];

Google Analyticsin avulla analysoimme verkkosivustomme käyttöä. Google Analytics kerää tietoja verkkosivustojen käytöstä evästeiden avulla. Verkkosivumme suhteen kerättyjä tietoja käytetään verkkosivustojemme käyttöä koskevien raporttien luomiseen. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavana osoitteessa: https://www.google.com/policies/privacy/

Useimmat selaimet sallivat sinun kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja poistamaan evästeitä. Näin menetelmät vaihtelevat selaimesta selaimeen ja versiosta versioksi. Voit kuitenkin saada ajantasaista tietoa evästeiden estämisestä ja poistamisesta näiden linkkien avulla:

(A) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Kromi);

(B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(C) https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Ooppera);

(D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac (Safari); ja

(F) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Reuna).

Huomaa, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa kielteisesti monien verkkosivustojen toimintaan, mukaan lukien sivustomme. Jotkut Sivuston ominaisuudet saattavat lakata olemasta käytettävissäsi.

Aihepiiriin perustuva mainonta

Mainonta. 

Tämä sivusto on sidoksissa CMI Marketing, Inc., d/b/a CafeMediaan ("CafeMedia") mainonnan sijoittamista varten sivustolle, ja CafeMedia kerää ja käyttää tiettyjä tietoja mainontatarkoituksiin. Saat lisätietoja CafeMedian tiedonkäytöstä napsauttamalla tätä: www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

Sähköpostiosoitteet

Saatamme kerätä sähköpostiosoitteesi, mutta vain, jos annat sen meille vapaaehtoisesti. Näin voi tapahtua esimerkiksi, jos tilaat sähköpostiuutiskirjeen tai osallistut kampanjaan. Käytämme sähköpostiosoitettasi tarkoituksiin, joita varten annoit sen meille, ja myös ajoittain lähettääksemme sinulle sivustoa tai muita tuotteita tai palveluita koskevia sähköpostiviestejä, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit kieltäytyä tällaisesta sähköpostiviestinnästä milloin tahansa napsauttamalla sähköpostissa olevaa "peruuta tilaus" -painiketta.

Emme jaa sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille.

Jos asut jossakin Euroopan talousalueella (ETA) olevassa maassa, katso alla oleva kohta ”ETA:n asukkaiden lisäoikeudet”.

Rekisteröinti- tai tilitiedot

Saatamme kerätä sinulta muita tietoja, kun rekisteröidyt sivustollemme käyttääksemme erilaisia ​​ominaisuuksia. Tällaisia ​​tietoja voivat olla nimesi, syntymäpäiväsi, postinumerosi, näyttönimi ja salasana (jos sovellettavissa). Kun käytät Sivustoa, voimme kerätä muita vapaaehtoisesti antamiasi tietoja (kuten lähettämiäsi kommentteja).

Saatamme kerätä sinusta tietoja myös muilla tavoilla, mukaan lukien tutkimuskyselyt, sosiaalisen median alustat, vahvistuspalvelut, datapalvelut sekä julkiset lähteet. Voimme yhdistää nämä tiedot rekisteröintitietoihisi ylläpitääksemme perusteellisempaa profiilia.

Saatamme käyttää kolmansia osapuolia tarjoamaan toiminnallisuutta, jonka avulla voit rekisteröityä Sivustolle, jolloin myös kolmas osapuoli pääsee käsiksi tietoihisi. Muutoin emme luovuta sinua koskevia henkilötietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos laki niin vaatii.

Saatamme käyttää henkilökohtaisia ​​tunnistetietojasi useisiin sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten paremman käyttökokemuksen luomiseen sivustolle, sivuston toimintahäiriöiden diagnosointiin ja vianetsintään, sivuston käytön parantamiseen ja henkilökohtaisten suositusten antamiseen sinulle. .

Jos asut jossakin Euroopan talousalueella (ETA) olevassa maassa, katso alla oleva kohta ”ETA:n asukkaiden lisäoikeudet”.

ETA:n (Euroopan talousalueen) asukkaiden lisäoikeudet

Jos asut ETA-maassa, sinulla on oikeus muun muassa:

(i) päästä käsiksi henkilötietoihisi

(ii) varmistaa henkilötietojesi oikeellisuus

(iii) oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi

(iv) oikeus rajoittaa henkilötietojesi jatkokäsittelyä, ja

(v) oikeus tehdä valitus asuinmaasi valvontaviranomaiselle, jos tietoja käytetään väärin

Jos uskot, että henkilötietojesi käsittely rikkoo tietosuojalakeja, sinulla on laillinen oikeus tehdä valitus tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Voit tehdä niin asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen EU-maassa.

Voit käyttää mitä tahansa henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi lähettämällä meille kirjallisen ilmoituksen, joka on osoitettu seuraavaan osoitteeseen:

Anthony Pernicka

3889 21st Ave N

Pietari, Florida 33713

[sähköposti suojattu]

Liiketoiminnan tai omaisuuden myynti

Mikäli Sivusto tai olennaisesti kaikki sen omaisuus myydään tai luovutaan jatkuvana yrityksenä joko sulautumisen, omaisuuden myynnin tai muutoin, tai jos kyseessä on maksukyvyttömyys, konkurssi tai selvitystila, keräämämme tiedot saatat olla yksi kyseisen tapahtuman yhteydessä myydyistä tai yhdistetyistä varoista.

Tietosuojakäytännön muutokset

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Tietosuojakäytännön viimeisin versio julkaistaan ​​aina Sivustossa, ja "Voimaantulopäivä" on julkaistu käytännön yläosassa. Voimme tarkistaa ja päivittää tätä tietosuojakäytäntöä, jos käytäntömme muuttuvat, teknologian muuttuessa tai kun lisäämme uusia palveluita tai muutamme olemassa olevia. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tietosuojakäytäntöömme tai tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi tai aiomme käyttää henkilötietoja tavalla, joka poikkeaa olennaisesti tietosuojakäytännössämme mainitusta tiedonkeruuhetkellä, antaa sinulle kohtuullisen mahdollisuuden hyväksyä muutos. Jos et anna suostumustasi, henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään niiden tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti, jotka olivat voimassa silloin, kun saimme kyseiset tiedot. Käyttämällä Sivustoamme tai palveluitamme Voimaantulopäivän jälkeen, sinun katsotaan hyväksyvän kulloinkin voimassa olevan tietosuojakäytäntömme. Käytämme aiemmin saamiamme tietoja sen tietosuojakäytännön mukaisesti, joka oli voimassa silloin, kun tiedot saatiin sinulta.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tämän sivuston käytännöistä, ota meihin yhteyttä osoitteessa [sähköposti suojattu]

Tai kirjoita meille osoitteeseen:

iHorror.com

3889 21st Ave N

Pietari, Florida 33713

Click to comment

Kuuntele "Eye On Horror Podcast"

Kuuntele "Eye On Horror Podcast"